14
jan

Frissítések a Broken Hill’s Heart chow-chow kennel weboldalán!

0 Shares

Immár 2019-et írunk!😊 Reménykedem benne, hogy ez az év a tenyészet számára sok-sok örömteli és meghitt, szép, kedves és emlékezetes pillanatot, valamint élményt tartogat majd!😊

2018 év végéről az elfoglaltságaim miatt kimaradt a 4. negyedév eseményeinek, oldalfrissítéseinek beszámolója, így ezt most ebben a bejegyzésben olvashatjátok el.

Október első híre örömteli és kicsit személyes jellegű is volt, kutyás cikkíróként az ősz új lehetőséget hozott az életembe. A Kutya Portál online kutyás platform mellett 2018 október hónaptól a kutyások legnagyobb magazinjába, „A Kutya” újságba is publikálok.😊 Az első cikkem a „Gyomorcsavarodást kapott a kutyám” címen az októberi számban jelent meg. Az erről szóló bejegyzést a Hírek menüpontban olvashattátok el a Gyomorcsavarodást kapott a kutyám „A Kutya” magazin októberi számában címmel.

November eleje mindig nagyon szomorkás. Halottak napján elhunyt szeretteink mellett a földi létből eltávozott kutyáinkra is emlékeztünk. Minden földi létből eltávozott kutyánk hagyott egy mancsnyomot a szívünkben és végtelen sok szép és kedves, örömteli és vidám, szeretetteljes emléket! Soha nem felejtjük el őket, a gondolatainkban és a szívünkben mindannyian örökké élnek! A földi létből eltávozott kutyáink emlékére született egy cikk, melyet a Hírek menüpontban találsz Túl a szivárványhídon… szeretett kutyáink emlékére címen.

A következő hír szeretett kutyafajtámhoz kapcsolódott.❤ A chow-chow egy különleges családi kedvenc, nincs más hozzá fogható. Aki egyszer a fajta szerelmesévé válik, többé nem szeretne más kutyafajtát maga mellé! Abból a megfontolásból, hogy minél többen megismerhessék ezt az elegáns megjelenésű,büszke és méltóságteljes fajtát, a kutyások legnagyobb magazinjában, „A Kutya” újság novemberi számában részletes fajtabemutatót olvashattatok tőlem. Az erről beszámoló cikket megtaláljátok a Hírek menüpontban Chow-Chow fajtabemutató „A Kutya” magazin novemberi számában címmel.

December 04 egy emlékezetes dátum számomra, szeretett kutyám, drága Tháliám születésnapja!❤ 12 év együtt eltöltött idő, játék, öröm, vidámság, sikerek és mérhetetlen szeretet. Thália egy igazi egyéniség, imádom őt! ❤ A születésnapjára készítettem egy cikket, Broken Hill Thália 12 éves lett címmel, melyből megismerhetitek őt és végigkövethetitek az életútját. A cikket a Hírek menüpontban találjátok!

Karácsony közeledtével az ember mindig bensőséges hangulatba kerül.😊❤ A szeretet minden ember szívében megsokszorozódik ilyentájt.❤ Jó lenne, ha mindezt meg tudnánk őrizni a hétköznapjainkban is! Karácsonyi üdvözletemben erről is írtam, a cikket visszaolvashatod „Boldog Karácsonyt kívánok Neked!” címen a Hírek menüpontban.

A december számomra mindig különleges és nemcsak a bensőséges ünnepek miatt. Nevezetes évfordulók és több szeretett kutyám születésnapja van decemberben.❤😊 A legörömtelibb, hogy tenyészetem decemberben ünnepelte 22 éves születésnapját! ❤😊 Minden jeles napot összefoglaltam egy cikkben, melyet a Hírek menüpontban találsz „Decemberi jeles napok és évfordulók: 22 éves lett a Broken Hill’s Heart chow-chow tenyészet!” címen!

Az év utolsó cikkében 2 kedves verssel és egy saját magam által a 2018 évi fotóinkból készített montázs képpel kívántam minden kedves olvasónak, látogatónak, minden ismerősnek és ismeretlennek „Boldog Új Évet!”😊 Az újévi jókívánságomat tartalmazó cikket szintén a Hírek menüpontban találod!

2018 utolsó negyedévében is sok új fotónk született, ezekből válogatva csodálatosan szép fotók kerültek fel szeretett hómedvém, Broken Hill’s Heart Playboy oldalára, valamint szépséges szukáim, Broken Hill’s Heart Nofretete és Broken Hill’s Heart Melody saját oldalára.

A Galéria I. menüpont „Chow portrék” galériája is új, mesésen szép őszi és téli portrékkal bővült, ajánlom figyelmedbe őket!

A sort zárva, 6 új aranyos-kedves, vidám és érdekes történettel és a hozzájuk tartozó új fotókkal bővült a Galéria I. menüpontban található „A chow-chowk világa 2018”-as galéria. Ha szeretsz vidáman kedves, sokszor csibészes, aranyos és szeretetteljes történeteket olvasni fotókkal illusztrálva, ajánlom figyelmedbe ezt a galériát!

Kedves Látogató! Ha előzőleg még nem jártál a webodalamon, de részletesen meg szeretnéd ismerni, ajánlom figyelmedbe az „Elindult a Broken Hill’s Heart chow-chow tenyészet új weboldala” című cikkemet, melyben részletesen bemutatom azt neked!

Kellemes időtöltést és vidám perceket kívánok neked a weboldalamon!

Ha észrevételed vagy kérdésed van a chowkkal, a tenyészetemmel, a kutyáimmal, a kiskutyáimmal kapcsolatban, ha szeretnéd velem felvenni a kapcsolatot, küldj üzenetet számomra a „Kapcsolat” menüponton keresztül! Írj nekem most!  🙂

Ha napi szinten szeretnél új fotókat látni szeretett kutyáimról és a sok, kedves történetnek részese lenni, csatlakozz tenyészetem csoportjához a facebook-on. Várlak szeretettel! 🙂


Kérlek, oszd meg ezt a bejegyzést a barátaiddal, hogy minél több emberhez eljuthasson! Köszönöm! 🙂


A cikk szerzője: Vámosi Ildikó, a Broken Hill’s Heart chow-chow kennel tenyésztője & a Kutya Portál szerzője és főszerkesztője


 

0 Shares
Comments ( 0 )

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!