08
nov

Chow portrék 2.

0 Shares

A chow arca is legalább annyira különleges, mint maga a kutyafajta. Az idegen (a családon kívüli) emberek számára a chow arckifejezése gyakran mogorvának tűnhet a mélyen ülő, sötét szemeknek és szemek körüli, néha redőkbe húzódó ráncoknak köszönhetően, melyhez még társul a jellegzetes, enyhén bizalmatlan, elutasító arckifejezés is. Azok az emberek, akik a legtöbb kutyát kifelé barátságosnak és szeretetteljesnek tartják, gyakran félreértelmezik a fajtának az idegen emberek (családon kívüli személyek) felé tanúsított magatartását, természetes tartózkodását, méltóságát és közönyét.

A chow-chow arckifejezései tükrözik az érzelmeit, de csak azok tudják igazán olvasni, akik jól ismerik őt.  A chow-chow az érzelmeit azok számára tartogatja, akiket nagyon szeret. A családja, és a családból legfőképp az a kiválasztott személy, akit érdemesnek tart a bizalmára és a szeretetére, leginkább Ők ismerik az érzelmeit és könnyedén tudják olvasni az arckifejezéseit is.

A chow-chow ugyanúgy tud örülni a számára jó dolgoknak és félni a rosszaktól (például állatorvosi beavatkozás), mint mi emberek, ugyanúgy tud vidám, boldog, kíváncsi, szomorú lenni és érzelmeit a testbeszéde mellett az arckifejezéseivel is tükrözi. Ebben a galériában jó néhány érzelmeket tükröző portrét láthattok szeretett kutyáimról. 🙂 Ez már a második ilyen galéria, az elsőben is hasonlóan csodaszép portrékat találsz szeretett kutyáimról, ide kattintva megnézheted!

A fotók böngészéséhez kellemes időtöltést kívánok! 🙂


Kedves Olvasó! Köszönöm, hogy megtiszteltél vele és megnézted a gyönyörű kutyáim csodás portréit! A galéria folyamatosan bővülni fog további szép portrékkal! Ajánlom figyelmedbe az első „Chow portrék” galériát is, amelyben hasonlóan csodálatos fotókat láthatsz szeretett kutyáimról.❤️

Új hírekért, kérlek, gyakorta látogass vissza a honlapomra, www.brokenhillchow.hu, ne feledd.🙂

Ha a chow-chow fajta szerelmese vagy, szeretettel várlak a Broken Hill’s Heart chow-chow tenyészet facebook csoportjába.😊❤️

A tenyészet facebook oldalán is találsz szép fotókat és hasznos tartalmakat!

A csodálatos kiskutyáimról és a nagy, felnőtt medvéimről kedves videókat láthatsz a tenyészet YouTube csatornáján, kérlek, nézz be oda is!

Az Instagramon is megtalálsz, ha szeretnél!


A képeket és a galériát készítette:
Vámosi Ildikó
a Broken Hill’s Heart chow-chow kennel tulajdonosa és tenyésztője
Kutyás cikkíró és szerző

Cikkeimet a hivatalos szerzői weboldalamon olvashatod!

🙂❤️ Szeretettel várom a kutyák szerelmeseit,
a hobby kutyásokat, a tenyésztőket, a kiállítókat és mindenkit, aki imádja a kutyákat! ❤️🙂

Keresd Vámosi Ildikó, kutyás cikkíró és szerző hivatalos honlapját!

https://ildikovamosi.hu


 

0 Shares
Comments ( 0 )

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!