10
ápr

Legkedvesebb képeim

1 Shares

Imádom a chow-chow kutyafajtát, 1991-ben első látásra szerettem bele, valami isteni sugallat folytán történhetett, hogy pont ez a fajta igézett meg. Mikor első ízben megláttam, rögtön tudtam, hogy nem lehet más fajta kutyám, csak chow-chow. A legjobb barátságok akkor köttetnek, amikor minden jel arra mutat, hogy a kutyafajta illeszkedik a személyiségünkhöz. Nálam beigazolódott, a személyiségemnek (RÁK csillagjegyben születtem) megfelelő fajtát választottam.

Az élet egy chow-chow – val vagy többel igazán érdekes és izgalmas, sokszor humoros, kedves, sokat ígérő, nagyon élvezetes és fantasztikusan szép. . Sok-sok csodálatos emléket őrzök a szívemben az elmúlt negyed évszázadból, melyek az imádnivaló kutyáimhoz, szeretett chow-chowimhoz köthetők.

Önfeledt vidámság és öröm, örök boldogság, megtisztelő és önzetlen szeretet, mély hűség és a legigazabb barátság (melyeket ember nem adhat meg, de egy kutya igen) – ezekkel gazdagodott az életem általuk. És remélem, még sokáig élvezhetem kedves társaságukat, mély hűségüket és megtisztelő szeretetüket!

Ebbe a galériába a számomra legkedvesebb képeket válogattam össze, kellemes időtöltést kívánok az oldalon!

1 Shares
Comments ( 0 )

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!