03
okt

Gyomorcsavarodást kapott a kutyám – Indiana Jones története „A Kutya” magazin októberi számában!

0 Shares

Pontosan 1 éve történt, hogy az egyik legkedvesebb kutyám, Indiana Jones gyomorcsavarodást kapott. A gyomorcsavarodás a második leggyakoribb halálok a kutyáknál. Ennek tudatában versenyre keltünk az idővel. Elmondhatom, hogy mi szerencsések voltunk! Hogy pontosan mi történt velünk és hogyan, megírtam egy cikkben összefoglalva. A saját történetünk által szeretném felhívni minden felelős kutyatulajdonos figyelmét, hogy a gyomorcsavarodást kapott kutya megmenthető, ha időben megműtik! A cikk megtalálható és elolvasható online a Broken Hill’s Heart chow-chow kennel honlapján, a Hírek menüpontban.

Abból a megfontolásból, hogy a történetünk még több kutyatulajdonoshoz eljusson, hogy megismerhessék mit jelent a gyomorcsavarodás, és hogy példaként szolgálhasson sokak számára, a cikk megjelent a kutyások legnagyobb magazinjában, „A Kutya” újság októberi számában.

„A Kutya” magazin októberi száma hagyományos papír alapon megvásárolható az újságárusoknál, újságos standokon, online megvásárolható a Dimag.hu oldalán, vásárlás után a számítógépre letöltve elolvasható és bármikor újraolvasható!

Ha teheted, kérlek, olvasd el a cikket a magazinban, mert hasznos, ha sok felelős kutyatulajdonoshoz eljut, ha mindannyian elolvassák, tudni fogják, mit jelent a gyomorcsavarodás, így talán megmenthető egy kutya élete, talán a másé, talán a sajátodé.Pár gondolat még tőlem, amelyek összefüggenek a munkámmal! Kutyás cikkíróként az ősz új lehetőséget hozott az életembe!😊 A Kutya Portál online kutyás platform mellett 2018 október hónaptól fogva a kutyások legnagyobb magazinjába, „A Kutya” újságba is fogok publikálni.😊 Az első cikkem a fentebb már említett „Gyomorcsavarodást kapott a kutyám” címen az októberi számban már olvasható. A novemberi lapszámban a kedvenc kutyafajtámról olvashattok fajtabemutatót csodás fotókkal illusztrálva!😊❤ Az ezt követő hónapokban is megtalálhatóak lesznek a kutyás témákban írt cikkeim „A Kutya” magazin oldalain! Kérlek Titeket, kövessétek figyelemmel őket, mert teljesen új cikkeim fognak megjelenni a magazinban, ami eddig még sehol sem volt olvasható!🙂

Nagyon boldog vagyok, mert óriási lehetőséget kaptam azzal, hogy publikálhatok a kutyások legnagyobb magazinjába, sokat jelent számomra!😊 Köszönöm a bizalmat és remélem, hogy mindenki, aki a jövőben elolvassa a cikkeimet, hasznosnak fogja találni őket!😊A cikk szerzője: Lázárné Vámosi Ildikó, a Broken Hill’s Heart chow-chow kennel tenyésztője & a Kutya Portál szerzője és főszerkesztője 

0 Shares
Comments ( 0 )

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!