03
júl

Elindult a Broken Hill’s Heart chow-chow tenyészet új weboldala

0 Shares

A Broken Hill’s Heart chow-chow tenyészet weboldala teljes egészében megújult! A 12 éves, régi honlapunkat felváltotta egy igazán szép és különleges új weboldal! Csodás külső dizájn parallax technikával a főoldalon, teljesen új, szöveges, képes és mozgóképes, videókkal színesített belső tartalom!

A Broken Hill’s Heart chow-chow tenyészet 22 éves múltra tekint vissza. Hogy pontosan hogyan kezdődött, hogyan lettem a chow-chow fajta szerelmese és hogyan alakult tenyészetem története az elmúlt közel negyed évszázadban, elolvashatod a weboldal „Bemutatkozás” részében.

A tenyésztés igazi művészet, nagy elkötelezettség és hatalmas felelősség, mérhetetlen szeretet és olthatatlan szenvedély. A tenyésztés egy elképzeléssel, egy álommal és egy álomkutyával kezdődik a gondolatainkban. Célunk a „tökéletes” chow-chow kivételes temperamentummal, felépítéssel, egészséggel és szépséggel, mind kiállítási- és tenyészkutyaként, mind családi társakként. A tenyészetemben született kiskutyáimról sok szép fotót találhatsz a sokszínű Galéria I. menüpont galériáiban. Ha tenyészetemből szeretnél kiskutyát magad- és családod számára kedvencnek, vagy kiállítási- és tenyészkutyának, ajánlom figyelmedbe a „Kiskutyáim” oldalt, ahol minden információt megtalálsz, amire szükséged lehet!

Ha tetszik neked a chow-chow fajta és nem tudod eldönteni megfelelő lenne-e számodra és/vagy családod számára, ajánlom figyelmedbe a chow menüpontban található „Megfelelő fajta lenne-e számomra a chow-chow” című cikkem elolvasását.

Ha szereted a fajtát és van chow-chow a családodban, vagy ha még nincs chowd, de tetszik a fajta és szeretnél többet megtudni róluk a „Chow” menüpont cikkeiből sok hasznos információval lehetsz gazdagabb!

Jelenleg 11 felnőtt kutya él a tenyészetemben, mindegyiküknek egyedien megtervezett, saját oldala van a honlapon. A kutyák oldalain megtalálhatóak az egészségügyi szűrési eredmények, a kiállítási eredmények (akinek van), mindenkiről egyedi jellemzés fotókkal és videókkal színesítve, kis galéria az adott kutya fotóiból válogatva és a képes törzskönyv az ősökkel. Szeretett kutyáim saját oldalait a „Kanok” és a „Szukák” menüpontban is megtalálhatod.

Az új weboldalon megnézhetők azon tenyészetemből származó kutyák is (fotókkal, kiállítási eredményekkel és Champion címekkel), akikre kiállítási sikereik miatt büszke vagyok, őket a „Championok” menüpontban találod.

Az új honlapon megtalálhatod azon szeretett kutyáink oldalait is, akiknek a múltban sokat köszönhettünk, és akik az elmúlt években átkeltek a Szivárványhídon. Emlékük örökké szívemben él! Rájuk így emlékezem!

A „Hírek” menüpontban megtalálsz majd mindent, ami a tenyészethez új hírként kapcsolódik, ami a szeretett kutyáimmal történik, illetve a honlap oldalainak frissítései is folyamatosan kiírásra kerülnek a Hírekbe. Ide kerül fel elsőként, ha a jövőben kiskutyák születnek, illetve ha kutyakiállításon veszünk részt!

Kutyakiállításokon 1995-től vagyunk jelen a kutyáinkkal kisebb-nagyobb kihagyásokkal. A „Kiállítások” menüpontban 2005-től indulva és napjainkkal bezárólag rövid beszámolókkal megmutatjuk kutyáinkat a kiállítások világában. Ajánlom figyelmedbe a menüpont első két cikkét is, mely bemutatja a kutyakiállítások világát, valamint kutyáink kiállítási sikereit 22 évre visszamenőleg.

A „Galériák I.” menüpont 13 különleges fotógalériájában egyedien megtervezve és szöveges tartalommal bevezetve nyomon követhetsz jó néhány édes-kedves történetet, valamint sok-sok szép fotót láthatsz szeretett kutyáimról, kicsikről és nagyokról, fehérekről és vörösekről.

A „Galériák II”. menüpont színes galériái által betekintést nyerhetsz néhány Világ- és Európa Kutyakiállítás, valamint Chow-Chow Klubkiállítás nemzetközi mezőnyébe.

Kedves Látogató! Kellemes időtöltést és jó böngészést kívánok Neked az új weboldalunkon! 🙂  Remélem, a honlapon található információk, képek és videók segítségével sikerül megismerned valamennyire a tenyészetem! Továbbá örülök, ha sikerül új és hasznos információkat megosztanom Veled a chow-chow fajtáról! 🙂

Ha tetszik az új weboldal, illetve az oldalon bármely tartalom, fotó, videó, kérlek, írd le és küld el a véleményed hozzászólásként a honlapra, ha lefelé görgetsz az egérrel, az oldalak alján megtalálod az adatlapot, melyet kitöltve el tudsz küldeni felém! Várom a Te hozzászólásodat és véleményedet is! Köszönöm! 🙂

Ha észrevételed vagy kérdésed van a chowkkal, a tenyészetemmel, a kutyáimmal, a kiskutyáimmal kapcsolatban, ha szeretnéd velem felvenni a kapcsolatot, küldj üzenetet számomra a „Kapcsolat” menüponton keresztül! Írj nekem most! 🙂

Ha napi szinten szeretnél új fotókat látni szeretett kutyáimról és a sok, kedves történetnek részese lenni, csatlakozz tenyészetem csoportjához a facebook-on. Várlak szeretettel! 🙂Kérlek, oszd meg ezt a bejegyzést a barátaiddal, hogy minél több emberhez eljuthasson! Köszönöm! 🙂A cikk szerzője: Lázárné Vámosi Ildikó, a Broken Hill’s Heart chow-chow kennel tenyésztője & a Kutya Portál szerzője és főszerkesztője 

0 Shares
Comments ( 0 )

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!