12
ápr

Broken Hill’s Heart Nofretete

0 Shares

Legkedvesebb képeim Nofretetéről

Nofretete 2014 telén született, ugyanazon alomban, mint testvére, Niké. Apukája az orosz származású krém kan, Ventura Boy, anyukája pedig a szintén krémszínű, Leontina.

Az „N” betűs alomban 3 lány született, közülük az egyik Niké volt, a másik pedig Nofretete. Nofri nagyon édes és kedves baby volt, alaptermészetéből fakadóan már baby korában is nagyon aktív, játékos, érdeklődő és nyitott. Sokat játszott együtt testvérével, Nikével, valamint a pár nappal idősebb Melodyval. Babyként együtt fedezték fel a világot, együtt csodálkoztak rá a nyíló virágokra, együtt ismerkedtek a környezetükkel.

Nofretete nagyon játékos és vidám kölyök volt, így sok mókás jelenetben volt részünk általa, mint azt a fenti fotó is bizonyítja.

Felnőttként Nofri robusztus testfelépítésű, világos krémszínű szőrzettel, kifejező arcrésszel, nagy szemekkel és erős pigmenttel. Úgy, mint testvérére, Nofrira is jellemző az erős, sötét pigment, mely pozitív tulajdonság, megléte nagyon fontos a krémszínű kutyáknál.

Már pár naposan sötét talppárnák és orrtükör (mely a kutya felnőtté válásával is csak minimálisan világosodik ki), 5 hetes korra egységesen beszíneződött nyelv, sötét szájszélek, szájpadlás és garat, mely élete végéig ugyanolyan sötét marad.

Nofri jó értelmi képességű, jó lelkű és barátságos lány. Felnőttként megőrizte vidámságát és érdeklődő természetét. Imád enni (bármit és bármennyit, ha hagynám), imádja a gyümölcsöket, érés idején főképp az apró, nyári gyümölcsök vannak veszélyben tőle.

A többi kutyámhoz hasonlóan nagyon intelligens, tiszteletben tartja a kertünket, a növényeinket és a virágainkat.

Minden iránt nyitott és szereti a szépet, gyakorta látom, hogy a virágainkban gyönyörködik, és az illatukat élvezi.

Nofretete, Niké után szívem másik krém hercegnője. Nagyon szeretem őt! Remélem, sok szép évet fogunk együtt eltölteni egészségben és szeretetben!

További szép fotók Nofretetéről a Galériákban tekinthetők meg >>

broken-hills-heart-nofretete-kepes-torzskonyv

0 Shares
Comments ( 0 )

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!