31
máj
Chow fajtamentés

Chow fajtamentés

0 Shares

Imádott kedvenceink, a chow-chowk, a családunk és a gyerekeink mellett szeretett társaink az életben. Sajnos, mégsem minden chownak adatik meg, hogy szerető családban élhessen. Előfordulhatnak olyan élethelyzetek, amelyek azt eredményezhetik, hogy a chow elárvul és új gazdát, új családot kell, hogy találjon. Az elárvult, magukra maradt kutyusokat a Noé Állatotthon Alapítvány Chow-Chow fajtamentő csoportja veszi gondozásába és megpróbál nekik új családot keresni.

A Noé Állatotthon Alapítvány Chow-Chow fajtamentő csapata 2009 óta segít a bajbajutott kutyákon. Az elhagyott, utcán kóborló, hontalan chowkat befogják, és átmeneti otthont biztosítanak nekik. A fajtamentő csapat küldetése, hogy a náluk menedéket találó chowknak végleges chow szerető családokat találjanak, akikkel ezek a hányatott sorsú kutyák szeretetben élhetnek életük végéig.

Ha Te is szeretnél segíteni egy mentett chownak, örökbe fogadni és szerető családot biztosítani neki élete végéig, dönts az örökbefogadás mellett!

A Noé Állatotthon Alapítvány Chow-Chow fajtamentő csoportjának honlapján megnézheted a hontalan chowkat, akik szerető örökbefogadóikat, családjaikat várják >>.

A Noé Állatotthon Alapítvány Chow-Chow fajtamentő csoportjáról további információkat is megtudhatsz >>.

Így segíthetsz >>.

Ha egy szerető társra vágysz, válassz az elárvult chowk közül. Ha megnyered a szívét, az emberben már egyszer csalódott kutya nagyon fog szeretni!

Ne tétovázz, döntsél és fogadj örökbe!

0 Shares
Comments ( 0 )

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!