16
ápr

Chow portrék

1 Shares

A chow arca is legalább annyira különleges, mint maga a kutyafajta. Az idegen (a családon kívüli) emberek számára a chow arckifejezése gyakran mogorvának tűnhet a mélyen ülő, sötét szemeknek és szemek körüli, néha redőkbe húzódó ráncoknak köszönhetően, melyhez még társul a jellegzetes, enyhén bizalmatlan, elutasító arckifejezés is. Azok az emberek, akik a legtöbb kutyát kifelé barátságosnak és szeretetteljesnek tartják, gyakran félreértelmezik a fajtának az idegen emberek (családon kívüli személyek) felé tanúsított magatartását, természetes tartózkodását, méltóságát és közönyét.

A chow-chow arckifejezései tükrözik az érzelmeit, de csak azok tudják igazán olvasni, akik jól ismerik őt.  A chow-chow az érzelmeit azok számára tartogatja, akiket nagyon szeret. A családja, és a családból legfőképp az a kiválasztott személy, akit érdemesnek tart a bizalmára és a szeretetére, leginkább Ők ismerik az érzelmeit és könnyedén tudják olvasni az arckifejezéseit is.

A chow-chow ugyanúgy tud örülni a számára jó dolgoknak és félni a rosszaktól (például állatorvosi beavatkozás), mint mi emberek, ugyanúgy tud vidám, boldog, kíváncsi, szomorú lenni és érzelmeit a testbeszéde mellett az arckifejezéseivel is tükrözi. Ebben a galériában jó néhány érzelmeket tükröző portrét láthattok szeretett kutyáimról, kicsikről és nagyokról. 🙂

A fotók böngészéséhez kellemes időtöltést kívánok! 🙂

1 Shares
Comments ( 0 )

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!