10
ápr
melody

Broken Hill’s Heart Melody

0 Shares

Egészségügyi információk:

Csípőízületi diszplázia szűrés eredménye: HD-C.

Hip x-ray result: HD-C.

Patella: 00 – mentes

Patella: 00 – free.

Legkedvesebb képeim Melodyról

Melody 2014 decemberében született. Apukája, az orosz, import krém kan, Ventura, anyukája,  a saját tenyésztésű vörös szukám, Cleopatra.

Az „M” betűs almot már nagyon vártam, mivel ők Cleopatra első kiskutyái.  Az alomban 3 fiú és egy kislány született, akik mind nagyok és nagyon ducik voltak.

Melody egyedüli lányként azonnal elrabolta a szívemet. Olyan szép volt, nagy és erős, mint a fiútestvérei. Babyként nagyon játékos, vidám és aktív volt, mint a legtöbb babánk. Sokat játszott a mamájával, a tesóival és mi is sokat játszottunk, foglalkoztunk vele.

Melody mindent meg akart ismerni a környezetében, így az első évben sok vidám és humoros percet éltünk meg együtt.

9 hónapos kora után elkezdte levetkőzni a kölyökszőrét és alatta egy csodálatosan szép sötétvörös szőrtakaró vált láthatóvá, melyet nagy- illetve dédszüleitől örökölt. Ez a sötétvörös szín ma már igen ritka a világban. A tenyésztéssel eltöltött 20 évem alatt mindig volt sötétvörös színű chowm, az egyik favoritom, nagyon szeretem az ilyen színű chowkat. Próbálom ezt a csodásan szép színt megőrizni és továbbvinni a tenyészetemben.

Melody azóta felnőtt lett, de kölyökkorából megőrizte játékosságát, aktivitását, vidámságát, érdeklődését és nyitottságát. Remélem, e kedves tulajdonságainak még sokáig birtokában lesz.

Melody tenyészetem egyik csodálatos kutyája, remélem, sok szép évet fogunk még együtt megélni boldogságban, vidámságban, szeretetben és egészségben!

További szép fotók Melodyról a Galériákban tekinthetők meg>>

broken-hills-heart-melody-kepes-torzskonyv

0 Shares
Comments ( 0 )

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!