15
ápr

Broken Hill’s Heart Playboy

0 Shares

Kiállítási eredményei:

HPJ, 3 x CAC, 2 x BOS, BOB

Egészségügyi információk:

Csípőízületi diszplázia szűrés eredménye: HD-A
Hip x-ray result: HD-A
Patella: 0/0 – mentes
Patella: 0/0 – free.
Teeth – correct bite, full complect.
Avaiable for stud. Have frozen semen.

Legkedvesebb képeim Playboyról

Playboy 2016. január végén született. Apukája, a nyugodt karakterű Ventura Boy, anyukája a szépséges Leontina.

Annyira tisztán és világosan emlékszem mindenre, mintha most történt volna. Playboy elsőként érkezett a világra, nagy volt, szép és erős. Sírt, mint az ember gyerekek. Amint megtörölgettem és a kezemben tartottam, megnyugodott és én szíve minden dobbanását éreztem.

Új élet született, egy édes krém fiúcska személyében. Annyira gyönyörű volt és hmmm… annyira baba illatú. Így indult az élete, majd sok szép, örömteli és boldog pillanattal folytatódott.

Eszegetett, növekedett, szemek nyíltak, rám tekintett. Szép szemével megigézett, kis szívembe beleégett.


Eszegetett, növekedett percről-percre élénkebb lett.

Ismerkedés a világgal, szellővel és napsugárral, fűvel, fával és virággal, ezernyi hang, zaj szavával.

6 hét, 8 hét, 10 hét, 20 hét, a tanulásból sosem elég. Pórázon az élet másabb, megismertünk utcát, házat, embereket, gyerekeket, az élet szebb nem is lehet.

Gyorsan teltek napok, hetek, télből tavasz, s máris nyár lett. Egy igazán vidám nyár sok-sok játékkal, tréfás csínytevéssel, érdeklődő figyelemmel és nyitottsággal, Playboy felhőtlen kölyökkorát élte.

Szélsebesen repültek a napok és hirtelen csak azt vettem észre, hogy felnőtt lett!

Playboy egy igazi egyéniség, nagyon barátságos és jó lelkű, konfliktuskerülő, aktív, vidám, érdeklődő természetű, jó értelmi képességű, mindenre nyitott, nagyon-nagyon ragaszkodó, játékos és csínytevésre mindig kész. Sok vidám és örömteli pillanatban van részem általa, néha hős gladiátorként küzd egy-egy elcsent tárggyal, mosolyt csalva ezzel az arcomra, mely végül jóízű nevetésbe torkollik, mert annyira tréfás, amit csinál.

Más alkalommal mást csen el és mikor kérem tőle vissza, egy nagy fogócskázás veszi kezdetét, mert meg szeretné tartani és nem visszaadni. Néha úgy gondolom, egy macska veszett el benne, imád önfeledten hemperegni és játszani a fűben. A többi kutyámhoz hasonlóan nagyon intelligens, tiszteletben tartja a kertünket, a növényeinket és a virágainkat.

Imád enni, bármit megeszik élvezettel, amit kap, a kertünkben nyáron érő gyümölcsöket imádja, az eper és a szeder a kedvence. Ennivalóval könnyen motiválható, tanítható. Amikor kevesli, amit kap, tányérral a szájában jön utánam és jelzi, hogy legalább 2x ennyit meg bírna még enni.

A csodás jelleme mellett külleme sem marad el, erős csontozatú, kompakt testfelépítésű, elegáns megjelenésű szép arcrésszel, jó pigmenttel és tiszta szemekkel.

Playboy (Indiana Jones után) a másik álomkutyám, csodálatos megjelenésű és büszke karakterű, nagyon értelmes és barátságos krém kan. Playboy különleges számomra, ezért is szeretném őt kutyakiállításokon megmérettetni. 2017-ben már belekóstoltunk együtt a kiállítások világába, 2018-ban és a további években ezt szeretnénk folytatni. Szurkoljatok nekünk! 🙂

Playboy tenyészetem egyik csodálatos kutyája, remélem, sok- sok évet fogok együtt eltölteni boldogságban, vidámságban, szeretetben és egészségben!

További szép fotók Playboyról a Galériákban tekinthetők meg>>.

0 Shares
Comments ( 0 )

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!