24
jún
a-nyuszi-a-baratom-azt-mondja-playboy

Kiskutyáim

0 Shares

Egy tenyészetben az egyik legszebb dolog a kiskutyák születése.Látni, ahogy megszületnek, a kezemben tartani az édes szuszogó és mocorgó, baba illatú, élő csodákat,fantasztikus érzés. Tanúja lenni, ahogy napról napra csereperednek, amikor kinyílik a szemük és első ízben rád néznek, az egy csodás pillanat.Szemmel követni, mikor felállnak és próbálják megtenni az első lépéseiket, megtapasztalni, amikor jön a foguk, asszisztálni az első önálló evéshez, majd iváshoz, csodálatos élmények. Látni, ahogy elindulnak, előbb csak lépegetnek bizonytalanul, aztán már magabiztosabban, végül már olyannyira magabiztosan, hogy nem bírom velük tartani a lépést, mind-mind emlékezetes momentum.

Gyorsan fejlődnek, napról napra változnak, észrevétlenül eltelik 2-4 hónap és kirepülnek a családi fészekből, az új szerető családjukhoz költöznek. Megpróbálok minden babámnak chow szerető gazdikat találni, olyan embereket, családokat, akik imádják a fajtát és ellátásukról, nevelésükről megfelelően tudnak gondoskodni, és akik feltételezhetően életük végéig szeretettel fogják őket körülvenni és nem fogják őket szaporítani illetve eladni, továbbadni más embereknek.A leendő új gazdik legtöbbje először még csupán egy ismerős, de a barátaim lesznek hamarosan, hiszen a közös kiskutyánk révén megosztjuk egymással az egész további életét.Az új tulajdonosokkal folyamatosan tartom a kapcsolatot és segítek nekik, amiben csak tudok.

Néhány fotó az elmúlt években a tenyészetemben született kiskutyáimról.

Minden kiskutyám egyformán fontos számomra, nagyon szeretem őket, és mindegyikőjüknek az „igazi” családot, az „igazi” gazdit szeretném megtalálni. Évente csak 1 vagy 2 almot tudok vállalni, ezért, kérlek, érdeklődj gyakrabban, ha komoly az elhatározásod és

  • tenyészetemből szeretnél kiskutyát magad és családod számára (családi kedvencnek)
  • tenyészetemből szeretnél kiskutyát kutyakiállítási és/vagy tenyésztési szándékkal

Az alábbi elérhetőségeken keresztül tudod felvenni velem a kapcsolatot:

  • Ha emailben szeretnéd, kérlek, írj a brokenhillsheart@gmail.com címre.
  • A honlap kapcsolati űrlapja segítségével is tudsz üzenetet küldeni nekem.
  • Ha telefonon szeretnél megkeresni, mert az közvetlenebb, kérlek, hívj a 06 203 751 657 –es telefonszámon.
  • A facebookon keresztül gyorsan megy a kapcsolatfelvétel, ha ismerősnek jelölsz, könnyedén tudunk majd chaten beszélgetni. Íme, a facebook profilom >>.

Ha szeretnél sok-sok aranyos-kedves, szeretetteljes fotót látni a tenyészetemben született kiskutyákról. a Galéria I. menüpont galériáiban>> böngéssz. Ajánlom figyelmedbe a „Chow babyk, az élet csodái”, a „Kölyök élet – játék, öröm, vidámság” és a „Kicsik és nagyok, fehérek és vörösek” címeket viselő galériákat. A videó galériában>> pedig néhány édes és vidám videót is megnézhetsz a picurkákról és a nagyobbakról is! 🙂

Ha napi szinten szeretnél majd sok-sok édes fotót megnézni a jövőben megszületendő almokról, a kiskutyáimról, csatlakozz tenyészetem csoportjához a facebook-on. Várlak szeretettel!

Ezen az oldalon az éppen aktuális almok eladó kiskutyáiról lesznek fotók láthatóak és információk olvashatóak.

Jelenleg nincs eladó kiskutya a tenyészetemben!

További információkért, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot.

Végezetül, de nem utolsó sorban szeretném felhívni a figyelmedet, hogy a kiskutyavásárlás egy nagyon komoly döntés, minden esetben meg kell, hogy előzze a mérlegelés, sok-sok családi megbeszélés és a tájékozódás, hogy minden tekintetben az ideális kutyafajta kerüljön a családodba.Ha tetszik Neked a chow-chow, mint fajta, de nem tudod eldönteni, hogy megfelelő lenne-e számodra illetve családod számára, ajánlom figyelmedbe a “Megfelelő fajta lenne számomra a Chow-Chow?” című cikkemet, melyet további-, a fajtához kapcsolódó cikkekkel és a fajta standardjával és történelmével együtt megtalálsz a Chow menüpontban >>.

 

0 Shares
Comments ( 0 )

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!