29
júl
juliusi kiemelt kep

Júliusi frissítések a Broken Hill’s Heart chow-chow tenyészet weboldalán!

0 Shares

Az elmúlt 2 hónapban jó néhány új fotónk készült, melyek most, július végén kerültek fel a weboldalra.

Szeretek fotózni, ez nem titok, természet, állatok, emberek, portrék. A fényképezőgépem mindig jön velem, bárhová is megyek, hogy meg tudjam örökíteni a pillanatot vagy témát, mely soha vissza nem hozható, de emlékként megmarad 1-1 szép fotóban vagy akár egy sorozatban és bármikor visszanézhető.

Itthon napi szinten fotózom. Imádom a kutyáimat fényképezni, mindegyikőjük külön egyéniség, szeretek róluk egyedi és csodálatosan szép fotókat készíteni, melyekből visszatükröződik a saját egyéniségük. Szeretem őket mozgás és pihenés közben is megörökíteni, elkapni egy-egy vidám pillanatot, vagy különleges helyzetet, mind-mind igazi öröm számomra!  🙂 A honlapon rengeteg ilyen képet láthatsz.

Az elmúlt 2 hónap terméséből válogatva csodálatosan szép fotók kerültek fel szeretett hómedvém, Broken Hill’s Heart Playboy oldalára, valamint a szépséges krém szukám, Broken Hill’s Heart Nofretete saját oldalára.

A „Galériák I.” menüpont több galériája is mesésen szép, kedves, aranyos és vidám új fotókkal bővült. Vegyük most sorba ezeket. Ha rákattintasz a galéria nevére, rögtön meg tudod nézni a galériába feltöltött új képeket.

Elsőként rögtön „Az élet vidám oldala” címet viselő galériába kerültek fel fotók, melyeket látva tényleg igaz, hogy a chow-chowkkal vidám az élet.  🙂

„A chowk szeretik a virágokat” című galéria varázslatosan szép tavaszi- és nyári virágos-chows fotókkal gazdagodott.

„Chow-val az élet igazán szép”, erről tanúskodnak az oldalra frissen feltöltött új fotók is.

A „Chow portrék” új fotói szemet gyönyörködtetőek, ajánlom figyelmedbe őket.

„A chow-chowk legmélyebb érzései” oldalra felkerült új fotókból visszatükröződnek a kutyák érzései, mint az összes fotóból az oldalon.

A „Kicsik és nagyok, fehérek és vörösek” oldal is kedves új fotókkal bővült, jelenleg főképp nagyokról, fehérekről és vörösekről.  🙂

A „Legkedvesebb képeim” oldalon a számomra legkedvesebb fotók láthatóak, pár új fotó ide is felkerült.

A sort zárva, több mint 10 új, kedves-aranyos, vidám és érdekes történettel és a hozzájuk tartozó új fotókkal bővült „A chow-chowk világa II.”-es galéria! Ha szeretsz vidáman kedves, sokszor csibészes, aranyos és szeretetteljes történeteket olvasni fotókkal illusztrálva, ajánlom figyelmedbe ezt a galériát!

Kedves Látogató! Ha előzőleg még nem jártál a webodalamon, de részletesen meg szeretnéd ismerni, ajánlom figyelmedbe az „Elindult a Broken Hill’s Heart chow-chow tenyészet új weboldala” című cikkemet, melyben részletesen bemutatom azt neked!

Kellemes időtöltést és vidám perceket kívánok neked a weboldalamon!

Ha észrevételed vagy kérdésed van a chowkkal, a tenyészetemmel, a kutyáimmal, a kiskutyáimmal kapcsolatban, ha szeretnéd velem felvenni a kapcsolatot, küldj üzenetet számomra a „Kapcsolat” menüponton keresztül! Írj nekem most!  🙂

Ha napi szinten szeretnél új fotókat látni szeretett kutyáimról és a sok, kedves történetnek részese lenni, csatlakozz tenyészetem csoportjához a facebook-on. Várlak szeretettel! 🙂Kérlek, oszd meg ezt a bejegyzést a barátaiddal, hogy minél több emberhez eljuthasson! Köszönöm!  🙂A cikk szerzője: Lázárné Vámosi Ildikó, a Broken Hill’s Heart chow-chow kennel tenyésztője & a Kutya Portál szerzője és főszerkesztője 

0 Shares
Comments ( 0 )

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!