13
ápr

Zhasmir Collection Ventura Boy

0 Shares

Kiállítási eredményei:

2 x HPJ, 2 x Best Junior

Legkedvesebb képeim Ventura Boy-ról

Zhasmir Collection Ventura Boy Oroszországból érkezett tenyészetünkbe. Midőn első ízben megláttam őt fényképen, mondhatni szerelem volt első látásra. Büszke karaktere azonnal megfogott és elhatároztam, hogy ez a csodás kiskutya nem lehet másé, csak a mienk. Az elhatározást tett követte és bár kissé bonyolult módon, de végül 2013 nyarán megérkezett hozzánk Ventura.

Veni baba első perctől kezdve nagyon barátságos volt velünk, és ami igen meglepett, a hozzánk érkező idegenekhez is barátsággal közeledett. Így a családunkba való beilleszkedés is könnyen ment számára. Ventura azóta is könnyen alkalmazkodik bármely körülményhez bárhol is legyen, mindenkivel barátságos és idegen embereket is könnyen elfogad.

Ventura kölyökként sok időt töltött együtt Indiana Jonessal, bár mindketten kanok, ennek ellenére barátok lettek.

Együtt ügyelnek a portánkra, együtt teljesítenek figyelőszolgálatot a kapunál, tavasszal és nyáron együtt gyönyörködnek kertünk varázslatos virágaiban, együtt fedezik fel a fákról lehullott és a bokrokról elcsent apró és édes gyümölcsök finomságát, télen együtt élvezik a frissen leesett hó örömét, együtt kergetik meg a szomszédok macskáit és együtt pihennek meg mindezek után.

Ventura autózni is nagyon szeret, leginkább mellettem az ülésen érzi a legjobban magát, néha hozzám bújva, néha elmerengve bámulja a tovafutó fákat és a mellettünk elhaladó autókat. Ventura nagyon értelmes, okos és könnyen tanítható.

Ventura jó pigmenttel rendelkezik, mely egy pozitív tulajdonság a krémszínű kutyáknál, és amelyet nagyon fontos megőrizni és továbbvinni. Ventura mindezt továbbörökíti az utódaiba, mindegyik tőle született kutya erős pigmentű.

Nagyon büszke karakterű kutya, mint a szülei is, akik sokszoros győztes Champion kutyák. Az apukája 2013-ban az angliai Crufts kiállítás győztes chow kanja lett és számtalan más nemzetközi kiállításon is szép sikereket ért el, az anyukája szintén több ország champion szukája, mindkét szülő csodálatos karakterű, mint ahogy Ventura is az.

Remélem Ventura Boy még sokáig családunk tagja lesz és sok szép évet fogunk együtt eltölteni egészségben, szeretetben!

További szép fotók Ventura Boyról a Galériákban tekinthetők meg >>

zhasmir-collection-ventura-boy-kepes-torzskonyv

0 Shares
Comments ( 0 )

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!