05
ápr
broken-hill-thalia-kiemelt

Broken Hill Thália
2006 – 2020

0 Shares

Kiállítási eredményei:

2 x Best Baby, Baby BIS 2007, Chow-Chow Klubkiállítás 2007 – Baby Klubgyőztes, 6 x CAC, 2 x R.CAC, 2 x CACIB, R.CACIB, BOB, 2 x BOS.

MKSZ CAC, MKSZ BOS.

Champion címe:

Hungária Champion

Hungária Champion

Legkedvesebb képeim Tháliáról

Thália 2006-ban született, egy havas, hideg téli napon. Papája a saját tenyésztésű barátságos vörös kanunk, Nico. Thália, a nagy, tiszta szemeit tőle örökölte. Mamája a saját tenyésztésű kutyáink egyike, a szépséges vörös szukánk, Oxána.

Thália már babyként is lenyűgözött mindenkit. Bűbájos kinézetével és játékos természetével belopta magát a szívünkbe és mások szívébe is.

Ezen időszakra esett kutyakiállításokon való bemutatkozása, ami annyira jól sikerült, hogy 2007-ben a nyíregyházi CAC kutyakiállításon a legszebb baby-nek választották, 4 és fél hónaposan Baby BIS lett. Őrülten boldogok voltunk, nagyon örültünk ennek a csodás eredménynek! Thália a 2000-es évek végén kiváló eredményekkel szerepelt a kutyakiállításokon és az elért eredményei után 2009-ben Hungária Champion címet kapott.

Thália tenyészetünk egyik pilléreként az egyik legjobb anyuka volt, aki egészséges, jó pigmentű, és csodálatos szépségű kutyákkal ajándékozott meg minket. Tháliára (mint az összes többi krémszínű kutyámra) is jellemző az erős, sötét pigment, mely pozitív tulajdonság, és amelyet nagyon fontos megőrizni és továbbvinni. Thália mindezt továbbörökítette az utódaiba, a tőle született kutyák erősen sötét pigmentűek.

Thália lánya, Leontina 6 hetesen

Thália lánya, Lora 4 hetesen

Thália fia, Indiana Jones 5 hetesen

Kölykei közül a szívemhez legközelebb a családunkban élő csodás Indiana Jones és a szépséges Leontina állnak. Az én nagy, fehér medvém, Indiana Jones mindent egyesít magában, mindig ilyen krém kant szerettem volna, mint Ő, születésével teljesült a vágyam. Leontina pedig az egyik legkedvesebb kutyám, aki annyira világos színű, mint a mamája, nagyon szeretem!

Thália egy aktív kutya, még így idős korában is, a családot hűen védelmezi és éberen őrzi a portát, ugatásával azonnal jelez, ha idegen érkezik.

A macskákat a többiekhez hasonlóan ő sem szereti.

Thália már veterán korba lépett és bár már a tenyésztésben aktívan nem vesz részt, de továbbra is családunkban él és ugyanúgy szeretem, mint minden más kutyámat.

Reméljük, sokáig köztünk lesz még jó egészségben az én szépséges Tháliám!

További szép fotók a Galériákban tekinthetők meg >>

Hungária Champion

 

0 Shares
Comments ( 0 )

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!