11
ápr
nike

Broken Hill’s Heart Niké

0 Shares

Legkedvesebb képeim Nikéről

Az én szépséges Nikém 2014. december közepén született egy nagyon kedves szülőpártól. Apukája az orosz, import krém kan, Ventura Boy, anyukája, Leontina, a saját tenyésztésű, szépséges krém szukám.

Niké egy édes és csodás baba volt. Már az első hetekben feltűnt, hogy mennyire szép, büszke és méltóságteljes megjelenésű. Nagyon érdeklődő, értelmes és figyelmes volt kölyökkorában és e tulajdonságai felnőttként is megmaradtak.

Kölyökként sokat játszott testvéreivel, anyukájával, velünk és a legkedvesebb játékával.

A fotókon is látható sípolós játékot nagyon imádta és egyedül csak jutalomfalat ellenében engedte ki a szájából.

Niké kedves, mosolygós, jólelkű, okos, mindenre nyitott felnőtté vált, aki mindent azonnal megért, szófogadó és imádja a szépet. Kompakt testfelépítésű, elegáns megjelenésű szép arcrésszel.

Nikére is jellemző az erős, sötét pigment, mely pozitív tulajdonság, és amelyet nagyon fontos megőrizni és továbbvinni a krémszínű kutyáknál.

1 hetesen

2 hetesen

6 hetesen

Már pár naposan sötét talppárnák és orrtükör (mely a kutya felnőtté válásával is csak minimálisan világosodik ki), 5 hetes korra egységesen beszíneződött nyelv, sötét szájszélek, sötét szájpadlás és garat, mely élete végéig ugyanolyan sötét marad.

Mint az összes többi kutyánk, Niké is tiszteletben tartja a növényeinket és a virágainkat, még véletlenül sem bántaná őket. Szeret a virágokban gyönyörködni, gyakorta meg is szagolja őket, főképp a csodás rózsáink illatát élvezi.

Niké az egyik legkedvesebb kutyám, szívem egyik fiatal és csodás krém hercegnője, remélem, sok szép percet, órát, napot, hetet, hónapot és évet fogunk együtt eltölteni boldogságban, vidámságban, szeretetben és egészségben!

További szép fotók Nikéről a Galériákban tekinthetők meg >>

0 Shares
Comments ( 0 )

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!