06
ápr
broken-hills-heart-leontina-kiemelt

Broken Hill’s Heart Leontina

0 Shares

Egészségügyi információk:

Csípőízületi diszplázia szűrés eredménye: HD-B.

Hip x-ray result: HD-B

Legkedvesebb képeim Leontináról

Leontina 2012. január végén született egy számomra nagyon ígéretes párosításból. Apukája a nagy, orosz, krém medve Wini, anyukája pedig a szépséges krém szuka, Thália.

Midőn első ízben tartottam kezemben a frissen megszületett babyt, annyira szépnek láttam (és nagyon világos színűnek). Nagy volt a szerelem már az első pillanattó kezdve és ez, az idő múlásával egyre csak mélyült.

Leontina baby nagyon barátságos, mozgékony és érdeklődő volt, nagyokat játszott az udvaron, hempergett a fűben és rácsodálkozott az épp akkor nyíló tulipánokra, mindig tiszteletben tartva és soha nem bántva azokat. Nagyon édes, kedves és vidám baby volt!

Felnőve megtartotta csodásan világos színét és kedves természetét. Az egyik legkedvesebb és legszófogadóbb kutyám, aki nagyon tud szeretni és én is nagyon szeretem őt.

Leontina egy csodálatos anyuka, imádja a kölykeit és nagyon ügyesen neveli őket. Én figyelem, vigyázom, segítek neki mindebben és nagyon élvezzük mindketten. Az első. szépséges alom megszületésébe és az utána következő tevékeny időszakba kicsit bekapcsolódhatsz a „Mi az a tenyésztő” cikkem elolvasása által.

A többi kutyámhoz hasonlóan imádja a hasát, szereti a gyümölcsöket, főképp az eper és a szeder a kedvence. Szereti a gyermekeit és a családunkat, a macskákat, a fürdést és az esőt viszont nagyon nem kedveli.

Éberen ügyel a portára és ugatásával azonnal jelez, ha idegen érkezik, akikkel első benyomásra hűen a fajtához nem szimpatizál, de ha az illető úgy közeledik felé, ahogy az elvárható, talán kis idő múlva megtörik a jég.

Leontina 6 hetesen

Leontinára (mint az összes többi krémszínű kutyámra is) jellemző az erős, sötét pigment, mely pozitív tulajdonság, és amelyet nagyon fontos megőrizni és továbbvinni. Leontina mindezt továbbörökíti az utódaiba, mindegyik utódja erősen sötét pigmentű.

Leontina fia, Nico Leontina fia, Prince Of My Heart Leontina lánya, Natalie
  Leontina fia, Rock ’N’ Roll Leontina lány, Roxanne Leontina lánya, Rumba

Nagyon sötét talppárnák már pár naposan, 2-4 hetes korra teljesen befeketedett orrtükör, mely a kutya fejlődése során meg is marad és a kutya felnőtté válásával is csak minimálisan világosodik ki. Kölykeire jellemző a pár naposan elkezdődő és legkésőbb 4-5 hetes korra teljesen befejeződő, a nyelv egészén egységesen (és nem foltokban) kialakuló nagyon sötét lilulási folyamat, ezzel együtt a nagyon sötét szájszélek kívül és belül, sötét szájpadlás és garat.

Nofretete Playboy Niké

Leontina tenyészetem meghatározó kutyája, utódai közül hárman (2 lány + egy fiú), a szépséges Nofretete, Niké és Playboy családunk tagjai maradtak.

Leontina nagyon kedves lány, szeretem őt nagyon és remélem, sok szép közös percet, órát, napot, hónapot, évet fogunk még együtt eltölteni.

További szép fotók Cleopatráról a Galériákban tekinthetők meg >>

0 Shares
Comments ( 0 )

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!