14
ápr

Broken Hill Indiana Jones

0 Shares

Kiállítási eredményei:

Nagyon ígéretes – Best Puppy, HPJ, CACJ, 2 x Best Junior, CAC, BOS.

Egészségügyi információk:

Csípőízületi diszplázia szűrés eredménye: HD-A.

Hip x-ray result: HD-A.

Teeth – correct bite, full complect.
Avaiable for stud. Have frozen semen.

Legkedvesebb képeim Indiana Jonesról

Indiana Jones, az én nagy fehér medvém egyedüli kölyökként született. Apukája az Orosz import krém kanunk Wini, anyukája pedig a saját tenyésztésű krém szukánk, a szépséges Thália. Szépségét és különleges természetét szüleitől, nagyszüleitől örökölte.

Emlékeimben annyira elevenen élnek az elmúlt szép évek csodás pillanatai. Tisztán emlékszem mennyire izgatottan vártam a megszületését, a folyamat nem volt egyszerű és én nagyon örültem, mikor végre kezemben tarthattam az édesen szuszogó óriás bébit. Erős volt és annyira nyugodt, Indiana Jonesnak neveztem el. Az idő igazolta, hogy e név tökéletesen illik rá, Indiana Jones egy igazi küzdőszellem.

Babyként egy nagy plüss medve volt, kölyökként nagyon játékos és nyugodt természetű, fiatalként már igazi csínytevő, felnőttként robusztus testalkatú, erős csontozatú és pigmentű, elegáns megjelenésű és büszke chow. Mindig ilyen krém kant szerettem volna. Megszületésével teljesült az álmom. Számomra nagyon különleges és imádnivaló, őt nem lehet nem szeretni, mert csodás karakterével és lenyűgöző szépségével elvarázsolja a szívemet.

Nyugodt természete felnőtt korára is megmaradt. És csibészes bája is, ami őt annyira jellemzi. Imád mindent elcsenni az asztalról, ami ehető, nála ilyen téren nincs lehetetlen. Imád huncutkodni és bizony ravasz is, de nem kicsit. Mély, öblös hangján imádja felhívni magára a figyelmet!

Ő az a kutya, akit bármikor fényképezhetek, mert mindig élvezi, ha kamerák kereszttüzében állhat büszkén és méltóságteljesen, mintha azt mondaná: „Nézd, megmutatom, milyen gyönyörű vagyok!” Imádom őt fotózni és próbálom mindig úgy megoldani, hogy képeimből visszatükröződjön Indiana egyedi személyisége és az adott pillanatnak megfelelő hangulata is.

Indiana nyugodt, higgadt, mosolygós, jólelkű és jó értelmi képességű, de nagyon makacs kutya. Imádja a hasát, imád enni (bármit és bármennyit, ha hagynám), a gyümölcsöket főképp imádja, eper, málna, cseresznye, meggy, szilva, szeder az érési időszakban mind veszélyben vannak tőle.

Imádja, ha babusgatom, de fürdeni, és fésülködni nem szeret. Igazi természetkedvelő chow, a virágokat is imádja (no, nem megenni, csak gyönyörködni bennük).

A macskákat nem szereti, és ha csak teheti, üldözi őket. Nem szereti, ha elveszem tőle az általa elcsent ennivalót, olyankor rendesen haragszik.

Imádom a huncut természetét, hogy mindig kitalál valami csínyt, amivel magára vonja a figyelmet.

Imádom, a nyugodt és büszke karakterét.

Imádom Őt, Indiana Jonest, az én nagy fehér medvémet.

További szép fotók Indiana Jonesról a Galériákban tekinthetők meg >>

broken-hill-indiana-jones-kepes-torzskonyv

 

 

0 Shares
Comments ( 0 )

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!