02
ápr

Broken Hill Effi
2004 – 2014

0 Shares

Bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet
Amit tőlünk soha senki el nem vehet.
Telhetnek hónapok, múlhatnak évek,
Szívből szeretlek, s nem felejtlek Téged.

Kiállítási eredményei:

2 x Best Baby, 19 x CAC, 3 x R.CACIB, 4 x CACIB, 5 x BOB, BOG, BOG II.

4 x MKSZ CAC, MKSZ BOB, MKSZ BOG II.

Champion címei:

Hungária Champion

Hungária Show Champion

Hungária Grand Champion

Legkedvesebb képeim Effiről

legkedvesebb - képeim - 01 legkedvesebb - képeim - 02

Broken Hill Effi 2004 áprilisában született, apukája egy szép, sötétvörös kan volt, anyukája pedig a legkedvesebb saját tenyésztésű, vörös szukám, Alíz.  Az „E” alomban három kiskutya született, akik mind nagyon szépek és ígéretesek voltak, így egy fiú, Erik és egy lány, Effi családunk tagja maradt. Már pár hetes korban világosan látszott, hogy mindkét kiskutya kompakt testfelépítésű és büszke kiállású, így mindkettőjükhöz nagy reményeket fűztünk mind a kutyakiállítások világában, mint a tenyésztésben.

Effi baby nagyon szép és édes, mindenre nyitott és érdeklődő volt. Kiállításra készülve sokat foglalkoztam vele. Első kutyakiállításán testvérével, Erikkel együtt 5 hónaposan vett részt. Effi az elkövetkezendő években számos kutyakiállításon szerepelt kiváló eredményeket elérve. Kiállítási eredményei alapján Hungária Champion, Hungária Show Champion és Hungária Grand Champion címekkel rendelkezett.

Effi a mindennapokban aktív kutya volt és egyben csodálatos anyuka, szerető és odaadó. aki olyan gyönyörű kutyákkal ajándékozott meg minket, mint a gyönyörű Asterix és testvérei, Arlett és Amethyst, valamint a kutyakiállításokon is nagyon sikeres Belinda.

Belinda

Amethyst

Asterix

Arlett

Effi a 2000-es évek közepétől a rangsorban szukáink között az első, mindig a többiek fölött állónak tekintette magát, ezért többször volt összetűzése a többi szukával, főképp a krémszínűeket nem kedvelte.

Effi 2014-ben hagyott itt minket, 10 évesen.

Elvesztését nagyon nehéz volt feldolgozni. Emlékét szívemben örökké megőrzöm!

További szép fotók Effiről a Galériákban tekinthetők meg >>

0 Shares
Comments ( 0 )

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!