07
ápr

Broken Hill Cleopatra
2008 – 2020

0 Shares

Legkedvesebb képeim Cleopatráról

Cleopatra 2008 késő őszén született Apukája a gyönyörű sötétvörös kan, Erik, anyukája, a szépséges vörös lány, Topáz. Igazi meglepetés volt számunka akkor a „C” betűs alom, amiben 10 kiskutya született, köztük a drága Cleopatra is. Sajnos, a 10 kiskutyából egy a születést nem élte túl.

Számunkra egy nagyon nehéz időszakba születtek bele, így az első három hétben főképp az anyukára hárult a munka oroszlánrésze, aki ügyesen nevelte a babáit és a 9 kiskutya szépen cseperedett.

Cleopatra aranyos és kedves baba volt, sokat játszott a tesóival, az anyukájával és velünk is. Minden iránt nyitott volt, ahogy növekedett mindent meg akart ismerni a környezetében. Próbáltuk a macskákhoz is hozzászoktatni, ami sajnos egy chownknál sem sikerült sosem, így Cleopatra sem kedvelte őket.

Felnőttként Cleopatra egy szép és kedves lány, egyike azon kutyáinknak, aki nem túl magas, de testalkatilag jó erős és egy nagyon szerető anyuka, imádja a kölykeit és szépen neveli őket.

Utódai gyönyörűek, közülük a szépséges vörös szuka, Melody tenyészetemben, családunk tagjaként velünk él.

Cleopatra mint minden kutyám, imádja a hasát, bármit és bármennyit megenne, ha hagynám. Szereti a családunkat és fürdeni is szeret, ami igen ritka a fajtánál.

A macskákra és a békákra viszont veszélyt jelent.

Cleopatra egy nagyon kedves és barátságos lány, nagyon szeretem őt és remélem, még jó néhány évig családunk tagja marad.

További szép fotók Cleopatráról a Galériákban tekinthetők meg >>

0 Shares
Comments ( 0 )

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!