31
márc

Broken Hill Alíz
2002 – 2013

0 Shares

Bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet
Amit tőlünk soha senki el nem vehet.
Emléked mélyen bennem él,
úgy fáj, hogy örökre elmentél!
Szeretlek, ezt Te is tudod,
örök álmod legyen nyugodt.

Legkedvesebb képeim Alízról

Alíz egyike volt azon kutyáimnak, akinek a megszületését nagyon vártam, mivel egy nagyon ígéretes párosításból született. Apukája, az akkori legkedvesebb kanom, Johnathán volt, anyukája pedig a saját tenyésztésű, erős testalkatú szuka, Oxána. Az alomban 4 fiú és egy szem lány született, aki az Alíz nevet kapta.

Alíz egy tüneményesen szép, erős és egészséges baby volt, gyönyörű, dús és nagy szőrzettel mely felnőtt korában is ugyanolyan dús és nagyon hosszú maradt.

Alíz az egyik legkedvesebb kutyám volt, nyugodt, méltóságteljes és egy csodálatos anyuka, aki olyan gyönyörű kutyákkal ajándékozott meg minket, mint a szépséges és kutyakiállításokon is nagyon sikeres Effi és testvére, Erik.

Effi

Erik

Alíz időskorára is megőrizte a rá oly jellemző nyugodtságát és méltóságát, melyet gyenge fizikuma ellenére halála előtt is annyira mutatott, hogy még véletlenül se lássam rajta, hogy másnap reggelre ő már eltávozik e világból.

Alíz 2013-ban 11,5 évesen hagyott itt örökre!

Sokszor felidézem a közös emlékeinket… és ahogy nézegetem a fotóit, ráébredek, hogy még mindig nagyon hiányzik, mert az elmúlt 20 év során Alíz volt az egyik olyan kutya, akit nagyon szerettem, és akinek az elvesztése mély fájdalmat okozott.

Emlékét a szívemben örökké megőrzöm!

További szép fotók Alízról a Galériákban tekinthetők meg >>

0 Shares
Comments ( 0 )

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!