04
ápr
belinda

Broken Hill Belinda
2008 – 2019

0 Shares

Kiállítási eredményei:

4 x Best Puppy, 7 x HPJ, 7 x Best Junior, 4 x R.CAC, 7 x CAC, 2 x R.CACIB, 7 x CACIB, 4 x BOS, 4 x BOB.

Chow-Chow Klubkiállítás 2009 – Fiatal Klubgyőztes, BOB, BIS.

World Dog Show 2009 Bratislava (Szlovákia) – Fiatal osztály – Kitűnő

Euro Dog Show 2010 Celje (Szlovénia) – Nyílt osztály – Kitűnő II., R.CAC

Euro Dog Show 2012 Bukarest (Románia) – Champion osztály – Kitűnő IV.

Klub Show, World Dog Show, Euro Dog Show eredményei:

Champion címei:

Legkedvesebb képeim Belindáról

Belinda 2008 őszén látta meg a napvilágot egy nagyon ígéretes párosításból. Anyukája a saját tenyésztésű csodás, sötétvörös lányunk Effi, apukája a szintén saját tenyésztésű barátságos kanunk, Nico. Mindkét szülő számtalan kiváló kiállítási eredménnyel és több Champion címmel rendelkezik. Eredményes szülők leszármazottjaként bíztunk benne, hogy Belinda is olyan sikeres lesz a kiállítások világában, mint a szülei. Mindez a későbbi években be is igazolódott!

Már pár hetes korban felfigyeltem büszke és mindenre nyitott karakterére. Nagyon értelmes baby volt, aki könnyen tanult. Belinda 4,5 hónapos korától kezdve sok kutyakiállításon szerepelt nagyon szép eredményeket elérve, melyekből kiemelkedik a 2009. évi Chow Klubkiállításon elért HPJ, Fiatal Klubgyőztes és Fajtagyőztes címek illetve a 2010-es Európa Kutyakiállításon nyílt osztályban elért második helyezés.

Belinda büszke karakterét felnőtt korára is megőrizte, a kutyakiállításokon ez volt sikereinek egyik kulcsa. Belinda imád szerepelni, élvezi mindezt, éppúgy, mint papája, Nico élvezte. Belinda kiállítási eredményei alapján Hungária Junior Champion, Hungária Champion, Hungária Show Champion, Hungária Grand Champion címekkel büszkélkedik.

Belinda a mindennapokban egy igazi energiabomba, minden tekintetben nagyon aktív. A szukáink között rangsorban az első, szintúgy, mint az anyukája, Effi volt pár évvel azelőtt. Ebből adódóan a többi kutyára féltékeny, legfőképp a tőle eltérő színezetű kutyákat nem kedveli, velük leginkább ölre menne, ha lehetősége lenne rá (de nincs). A többi kutyámhoz hasonlóan a macskákat Belinda sem kedveli, sőt egyenesen utálja őket.

A családunkat nagyon szereti, mindig próbál a figyelem középpontjában lenni. Imádja a hasát, bármennyi eledelt megenne, ha hagynám. Fésülködni is imád, a gazdi kezét és arcát nyalogatva közben, ezzel adja tudtomra, hogy szeret és szereti, amit csinálok. Imádja, ha csak vele foglalkozom, csak vele és senki mással, Imádja, ha fényképezzük, ilyenkor mindig büszkén mutatja magát, ezért számtalan jó fotó készült már róla, amik alant megtekinthetők.

Belinda kutyáim közül az egyik legkedvesebb, imádom és remélem, jó néhány egészségben és szeretetben eltöltött évet fogunk még együtt megélni!

További szép fotók Belindáról a Galériákban tekinthetők meg>>

0 Shares
Comments ( 0 )

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!