Narrow screen resolution Wide screen resolution default color green color orange color
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Látogatóink száma

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterÖsszes1359410
Közlemény
Az 1996 decemberétől használt és a Magyar Kennelclub által jóváhagyott Broken Hill kennelnevünket 2010. októbertől a Broken Hill’s Heart kennelnév váltja fel.

2010 júniusában a MEOE levélben megkereste azon tenyésztőket, akik még nem védették le a kennelnevüket az FCI által, hogy ezt júniustól kötelezően meg kell tenniük. Az FCI által közölt határozat alapján a 2002. előtt kiváltott kennelnevek csak nemzeti szinten kerültek levédésre, sajnos!
Az FCI kötelezővé tette a levédést az FCI tagországokon belül, így még az is előfordulhatott, hogy valakinek a régóta használt kennelneve más FCI tagországban már levédésre került, így azt módosítani szükséges, ami legalább 4 karakternyi módosítást jelent.
Ez történt a mi 1996-tól használt kennelnevünkkel is. Miután beadtuk a kérelmet és a MEOE továbbította azt az FCI felé, pár napon belül közölték velünk, hogy a 14 éve használt kennelnevünk FCI szinten már foglalt, más országban már levédették azt más tenyésztők. A MEOE azt kérte, hogy módosítsuk a kennelnevünket vagy válasszunk más kennelnevet. Nem gondoltuk, hogy új kennelnevet kellene választanunk, hiszen Broken Hill kennelnéven ismernek minket már sok-sok éve belföldön és külföldön egyaránt, így a kiegészítés mellett döntöttünk. Több változat közül végül a Broken Hill’s Heart kennelnév mellett döntöttünk, amit továbbítottunk a MEOE felé és Ők tovább is küldték az FCI-hez engedélyezésre. 2 hónapot vártunk mire megjött a jóváhagyás az FCI-től és még pár napot kellet várnunk a hivatalos MEOE által kiállított Kennelnév Igazolásra.

2010 októbertől a hivatalos használatba vett kennelnevünk:

Broken Hill’s Heart

Az FCI által 562/10. számon regisztrálva.
2010 októbere után született kiskutyáink már ezen a kennelnéven fognak szerepelni a törzskönyveken.

1996 decembertől – 2010 októberig nemzeti szinten jóváhagyott és használt kennelnevünk: Broken Hill
2010 októbertől az FCI által regisztrált és használt kennelnevünk: Broken Hill’s Heart