15
ápr
Chow babyk, az élet csodái

Chow babyk, az élet csodái

144 Shares

Gondolatban megálmodni, és ha eljön az idő, megvalósítani azt a párosítást, amit már hónapokkal azelőtt vagy még régebben, akár évekkel ezelőtt megálmodtunk. Már a fogantatástól reménykedni, hogy, megvalósul az álmunk és már akkor elképzelni a megszületendő babákat. Figyelemmel kísérni és végigizgulni a várandósság 9 hetét a kedves anyukával. Reménykedni, hogy minden rendben megy majd a szülésnél, és ha eljön a várva várt utolsó hét, figyelni és várni, figyelni és várni, figyelni és várni, míg végre elérkezik az a nap, a nagy nap, amikor világra jönnek a chow babyk, az élet csodái.

Minden szülés és születés nagy élmény számomra, egyben örök emlék is. Látni, ahogy megszületnek, a kezemben tartani az édes szuszogó és mocorgó, baba illatú, élő csodákat, fantasztikus érzés. A büszke mamával már a születés pillanatától kötődnek egymáshoz. És elindul a körforgás, meghatározott időközönként szopnak és alszanak, szopnak és alszanak. Megindulnak fejlődni szépen, fokozatosan.

Egy élmény látni, ahogy nőnek.Tanúja lenni, ahogy napról napra cseperednek, amikor kinyílik a szemük és első ízben rád néznek, az egy csodás pillanat. Szemmel követni, mikor felállnak és próbálják megtenni az első lépéseiket, megtapasztalni, amikor jön a foguk, asszisztálni az első önálló evéshez, majd iváshoz, csodálatos élmények. Látni, ahogy elindulnak, előbb csak lépegetnek bizonytalanul, aztán már magabiztosabban, végül már olyannyira magabiztosan, hogy nem bírom velük tartani a lépést, mind-mind emlékezetes momentumok számomra. Mindezt most megosztom Veletek! Ebben a galériában sok kedves fotót láthattok a tenyészetemben született édes chow babákról, az élet csodáiról! 🙂

A fotók böngészéséhez kellemes időtöltést kívánok! 🙂

144 Shares
Comments ( 0 )

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

error: Content is protected !!