17
ápr
A chowk szeretik a virágokat

A chowk szeretik a virágokat

60 Shares

A chowk szeretik a virágokat. 🙂 Igen, ez így van. A kutyák is legalább annyira szeretik a szépet, mint Mi, Emberek!

A családban mindannyian szeretjük a virágokat, mindig is szerettük. A gyerekkoromat visszaidézve, már akkor is volt kisebb virágoskertünk főleg dáliákkal. Aztán új lakásba költöztünk, ahol már sokkal nagyobb virágoskertet tudtunk kialakítani, főleg tavaszi virágokkal. Ahogy családot alapítottam és a lányom egyre nagyobb lett, úgy a virágoskertünk is egyre bővült és színesedett.

Mivel nagy a kertünk, bő 8 évvel ezelőtt felvetődött az ötlet egy másik virágoskert kialakítására. Az ötletet a kivitelezés követte, egy nagyobb területen elkezdtünk egy mesés rózsakertet kiépíteni. A rózsakertünk évről-évre bővült és ma már több 60 különféle rózsa található benne, tearózsák, lecsüngő futórózsák, rózsaívre felfutó rózsák, melyek a virágzási időszakban, május közepétől ősz végéig káprázatos látványt nyújtanak, és csodás illatfelhővel vonják be a házunk és a kertünk környékét. A kert az utca mellett található, a kerítés belátást enged a csodás rózsakertbe, az úton elhaladó gyalogosok és autósok szinte mindegyike megcsodálja a virágzási időszakban eléjük táruló rózsák mesés látványát.

Szeretett kutyáim is gyakorta megfordulnak a mesés virágoskertjeinkben, megcsodálnak egy-egy tulipánt vagy virágzó rózsát, már messziről érzik az illatukat és szeretnék közelebbről is megnézni őket, de előfordul, hogy szimplán beülnek a tulipánok közé vagy leülnek a rózsalugas elé és úgy csodálják őket.  Ezen pillanatokat gyakorta megörökítjük fotómasinával, de ezen túl is szoktunk róluk fotókat készíteni a csodás rózsák mellett. Ebben a galériában ezeket a gyönyörű fotókat láthatjátok!

A fotók böngészéséhez kellemes időtöltést kívánok!

60 Shares
Comments ( 0 )

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

error: Content is protected !!